English
   
 

Loonbelasting

U, als ondernemer met personeel, heeft er mee te maken. Iedere maand moet de aangifte loonbelasting worden ingediend. Daarvoor moet er een doorgaans complexe loon- en salarisadministratie worden gevoerd.

Het voeren van de loon- en salarisadministratie laten ook wij graag over aan specialisten. Maar dat wil niet zeggen dat wij niet adviseren op dit terrein. En dus de voordeligste weg zoeken voor u en uw medewerkers. Dat is net zo belangrijk als het nauwkeurig verzorgen van de loon- en salarisadministratie.

Als de belastingdienst een onderzoek wil instellen naar de juistheid van de gevoerde loon- en salarisadministratie, dan kunnen we dat proces voor u voorbereiden en begeleiden. Ook al voeren we die loon- en salarisadministratie niet zelf. Bij fiscaal gevoelige onderwerpen kan dat net het verschil maken. Dat geldt ook in situaties waarin de fiscale gevolgen van bepaalde handelingen niet eenduidig te benoemen zijn. We kunnen dan van te voren met de belastingdienst daarover overleggen en afspraken maken.

< terug