English
   
 

Inkomstenbelasting

Natuurlijk verzorgen wij aangiften inkomstenbelasting. Voor (vermogende) particulieren, ondernemers en directeuren groot aandeelhouders. Of u nu in Nederland woont of niet.

En natuurlijk maken wij gebruik van alle mogelijkheden om de aanslag zo laag mogelijk houden. Maar dat is niet het enige. Het samenstellen van de aangifte is ook bij uitstek het moment om te signaleren. We hebben immers juist op dat moment een totaal overzicht van uw inkomsten en uw vermogen. En als we dan vaststellen of vermoeden dat niet alle fiscale en financiƫle mogelijkheden benut worden, dan zullen we daar zeker aandacht voor vragen.

Zo kan het gebeuren dat we op basis van de aangifte inkomstenbelasting aandacht vragen voor bijvoorbeeld Successie- en schenkingsvraagstukken. Of voor Estate- en Financiƫle planning. Of we adviseren u eens de notaris te bezoeken voor het opstellen van een testament. Of het wijzigen van uw huwelijks voorwaarden.

Zo proberen we telkens voor u de jaarlijkse verplichting tot het doen van aangifte om te zetten in een kans.

Indien de belastingdienst naar aanleiding van een ingediende aangifte nog vragen heeft of bij u een boekenonderzoek wil instellen, dan kunnen we dat proces voorbereiden en begeleiden. Ook als we niet de aangifte verzorgden. Bij fiscaal gevoelige onderwerpen kan dat net het verschil maken. Dat geldt ook in situaties waarin de fiscale gevolgen van bepaalde handelingen niet eenduidig te benoemen zijn.
We kunnen dan van te voren met de belastingdienst daarover overleggen en afspraken maken.

< terug