Inkomstenbelasting

Natuurlijk verzorgen wij aangiften inkomstenbelasting. Voor (vermogende) particulieren, ondernemers en directeuren groot aandeelhouders. Of u nu in Nederland woont of niet. En natuurlijk maken wij gebruik van alle mogelijkheden om de aanslag zo laag mogelijk te houden. Maar dat is niet het enige. Het samenstellen van de aangifte is ook bij uitstek het moment om te signaleren. We hebben immers juist op dat moment een totaal overzicht van uw inkomsten en uw vermogen. En als we dan vaststellen of vermoeden dat niet alle fiscale en financiƫle mogelijkheden benut worden, dan zullen we daar zeker aandacht voor vragen.

Aangifte inkomstenbelasting

Het kan gebeuren dat we op basis van de aangifte inkomstenbelasting aandacht vragen voor bijvoorbeeld successie- en schenkingsvraagstukken. Of voor estate- en financiƫle planning. Of we adviseren u eens de notaris te bezoeken voor het opstellen van een testament. Of voor het wijzigen van uw huwelijkse voorwaarden. Zo proberen we telkens voor u de jaarlijkse verplichting tot het doen van aangifte om te zetten in een kans.

Proces voorbereiden en begeleiden

Indien de belastingdienst naar aanleiding van een ingediende aangifte nog vragen heeft of bij u een boekenonderzoek wil instellen, dan kunnen we dat proces voorbereiden en begeleiden. Ook als we niet de aangifte verzorgden. Bij fiscaal gevoelige onderwerpen kan dat net het verschil maken. Dat geldt ook in situaties waarin de fiscale gevolgen van bepaalde handelingen niet eenduidig te benoemen zijn. We kunnen dan van te voren met de belastingdienst daarover overleggen en afspraken maken.

Wilt u graag eens kennismaken met ons bureau? Geen probleem.
Stuur even een mail en wij bellen u voor een afspraak.
Copyright © Denetax
Website | Van Laarhoven Websites

Contactgegevens

  • Denetax
  • Willibrordusstraat 12
  • 5087 BS Diessen
  • T: +31(0)13 504 31 06
  • E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.